Viser alle 8 resultater

Tasmanian Tiger leverer kvalitets produkter til professionelle soldater og politienheder. Alle deres produkter er i fremragende kvalitet, og er fremstillet af de bedste materialer, og med bedst mulig funktionalitet. Denne i dybdegående udvikling af deres produkter er skræddersyet til deres kunders behov.

Fra prototype til serieproduktion, alle deres produkter, uanset hvor i udviklingen, er produceret på deres egne fabrikker. Dette sikre en jævn og høj kvalitet. Hvert skridt i produktionen, fra indkøb af materialer, til produktion og den endelige kontrol, er nøje defineret og reguleret regelmæssigt, af uafhængige test centre til internationale standarder. Hvert enkel vare er kontrolleret før det forlader produktionen, og bliver tildelt et serienummer, som så bliver opbevaret i virksomhedens egne database.

En ting kan man være sikker på, og det er Tasmanian Tiger, hvor som helst, når som helst.

Navnet Tasmanian Tiger, stammer fra legenden om den nu uddøde, Tasmanske Tiger. Selvom den uddøde i 1930’erne, hævder flere at det er lykkedes dem at overleve, og at det er lykkedes dem at forblive skjult. Det er dette dyrs egenskaber, vilje til overlevelse, jagtinstinkt, perfekt camouflage, snuhed, styrke og udholdenhed, der kommer sammen i ét. Disse egenskaber har været til grundlag for produktets navn, Tasmanian Tiger.