Kontakt
KFUMs Soldaterhjem i Oksbøl
Oksbøllejren
6840 Oksbøl
Telefon: 7527 1984
E-mail: oksboel@kfums-soldaterhjem.dk

KFUM’s Soldaterhjem, Oksbøl – er forholdsvis nyt. Det blev bygget i 2007, hvor det siden har været benyttet af soldater, på øvelse eller som er indkvarteret på kasernen. 

Mottoet er: “Vi er jo lige her” – og det er vi – og byder alle velkommen. Hver aften holder vi aftensang – og bruger også tid på at snakke om livets store og små begivenheder. Endelig er vi en cafe, hvor vi serverer kaffe/kage, dagens ret og diverse grillmad – så her går ingen sultne i seng.

Om Soldaterhjemmet

I Oksbøllejren kommer der hver dag soldater fra forskellige egne af landet og fra udlandet for at deltage i øvelser og kurser. På soldaterhjemmet forsøger man at forsøde pauserne for de mange, der gæster lejren og øvelsesterrænet for kortere eller længere tid, og har samtidig et godt forhold til det fastansatte personel.           

I Oksbøl uddannes der værnepligtige, konstabler, sergenter og officerselever. Under uddannelsen er soldaterne indkvarteret i Lejren.   Soldaterhjemmet besøger jævnligt soldaterne på øvelse i området med KFUM vognen, en populær aktivitet, som ofte er dagens højdepunkt for sultne og trætte soldater!

Omgivelserne
Gedbjerg, som soldaterhjemmet ligger i, skal man være noget presset for at kalde en by. Heldigvis ligger Oksbøl kun 3 Kilometer væk.

Åbningstider

Mandag: 09.00-23.00 
Tirsdag: 09.00-23.00
Onsdag: 09.00-23.00
Torsdag: 09.00-23.00
Fredag: 09.00-16.00
Lørdag: Efter aftale/aktivitetsniveau i lejren
Søndag: Efter aftale/aktivitetsniveau i lejren

Soldaterhjemmet i Oksbøl.