Kontakt
KFUMs Soldaterhjem i Varde
Hjertingvej 70
6800 Varde
Telefon: 2341 5381
E-mail: Varde@kfums-soldaterhjem.dk

KFUM’s Soldaterhjem, Varde – har siden maj 1981, budt velkommen til værnepligtige, såvel som stampersonel, veteraner, og nysgerrige mennesker.

Mottoet er: “Vi er jo lige her” – og det er vi – og byder alle velkommen. Hver aften holder vi aftensang – og bruger også tid på at snakke om livets store og små begivenheder. Endelig er vi en cafe, hvor vi serverer kaffe/kage, dagens ret og diverse grillmad – så her går ingen sultne i seng.

Vores tilbud

å KFUMs Soldaterhjem i Varde vil vi gerne være et hjem for soldaterne. Vi laver mange forskellige aktiviteter hen over ugen, såsom lagkagebanko, FIFA turneringer, spille/hygge aftner, og så ser vi landskampe på storskærm og film i vores egen lille hjemme biograf.

Hver aften holder vi en lille andagt, det kan fx være en sang, et stykke musik, et videoklip eller noget helt andet. Alt sammen for at dele det kristne budskab. Det er altid valgfrit at deltage i andagten på KFUMs Soldaterhjem.

Ellers vil vi gerne, at soldaterhjemmet er et åbent sted, hyggeligt og et trygt sted at være. Vi giver plads for en lur, spille med vennerne, en snak med en kuf- medarbejder eller noget helt andet. 

Og så en af de vigtige – kuf-vognen – den er vi ude på skydebanen med alt det, vi kan komme til, og hvor skaber det megen glæde, når vi kommer frem, både ved de værnepligtige og befalingsmændene.

KFUMs Soldaterhjem i Varde har soldater fra Hærens Efterretningscenter (HEC) og Hærens Sergentskole (HSGS).

KFUMs Soldaterrekreation
I Varde kan vi tilbyde et-værelses lejligheder til veteraner. Vi har syv små lejligheder, der er blevet indviet i april 2016. Konceptet er midlertidige boliger til tidligere udsendte.

Værelsesudlejning

Det er nu også muligt for alle soldater, at leje et 15 m2 stort værelse på KFUMs Soldaterhjem i Varde.

Åbningstider

Mandag: 09.00-22.30
Tirsdag: 09.00-22.30
Onsdag: 09.00-22.30
Torsdag: 09.00-22.30
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: 17.00-22.30

Køkkenet åbner kl.15

Grillen er åben til kl. 21:00. 

Dagens ret: Man-tors. fra kl. 16:30. 

Vi forbeholder os ret til ændringer afhængigt af belægningen.

Soldaterhjemmet i Varde.